Czwartek, 23 marca 2023. Imieniny: Feliksa, Konrada, Zbysławy Wyślij kartkę >>>
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
nowotwór w młodym wieku.
(1 wejść) 1 Gość
W dół
TEMAT: nowotwór w młodym wieku.
gola
Użyszkodnik
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
nowotwór w młodym wieku. 11 lat(a), 6 mies. temu Oklaski: 1
witam,
moja koleżanka miała 20 lat, gdy dowiedziała się, że ma raka.
udała się do lekarza, aby zrobić tzw. 'badania okresowe'. po kilku dniach usłyszała hasło: BIAŁACZKA! łzy, miesiące spędzone w szpitalu, długie leczenie. po niekończącej się walce wygrała! udało się! jest zdrowa! wygrała tylko dlatego, że lekarze postawili szybką diagnozę i od razu podjęli leczenie. zachęcam wszystkich, aby zadbali o własne zdrowie! poniżej podaję link do strony, na której można sprawdzić czy nadszedł czas, aby udać się do lekarza. sama sprawdziłam!
sites.google.com/site/457news

Zaloguj się
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
bacha
Użyszkodnik
graphgraph
O:nowotwór w młodym wieku. 9 lat(a), 4 mies. temu Oklaski: 1
Kobiety o sobie myślą w ostatniej kolejności. Zawsze jest ktoś ważniejszy, zawsze jest coś pilniejszego do zrobienia. Na swoje sprawy, a przede wszystkim na swoje zdrowie, nigdy nie mamy czasu.Dlatego też uważam żeby robić badania już wcześniej,nie czekać aż nam wyjdzie guzek czy w końcu zaczniemy bardzo źle się czuć.Sama jestem przykładem,w wieku 24 lat postanowiłam zrobić wszystkie badania i dowiedziałam się.W jednym momencie życie dla mnie się zatrzymało.Teraz po tylu latach mogę powiedzieć że warto było zbadać się i teraz cieszyć się życiem.Zdarzają się osoby które pomimo bólu z niewiadomego powodu trują się tabletkami przeciwbólowymi,nie zdając sobie sprawy że sami sobie szkodzą.

Zaloguj się
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Holka
Bywalec
graphgraph
O:nowotwór w młodym wieku. 9 lat(a), 2 mies. temu Oklaski: 0
podobno w tym wieku najwazniejsze sa rozne cytologie, mammografie itp. i takie wlasnie badania powinny byc robione w pierwszej kolejnosci koniecznie jak najwczesniej jesli nie ma zadnych dolegliwosci

Zaloguj się
Do góry
Pobierz nagłówki ostatnich postów.