Sobota, 12 pażdziernika 2024. Imieniny: Krystyny, Maksa, Serafiny Wyślij kartkę >>>
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
witam wszystkim bardzo serdecznie
(1 wejść) 1 Gość
Witamy na forum. Powiedz nam i naszym użytkownikom co Cię interesuje, co lubisz i dlaczego jesteś użytkownikiem. Witamy nowych użytkowników i mamy nadzieję, że będziesz aktywny w tym miejscu!
W dół
TEMAT: witam wszystkim bardzo serdecznie
MARIAT
Użyszkodnik
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
witam wszystkim bardzo serdecznie 13 lat(a), 6 mies. temu Oklaski: 2
Zalogowałam się już jakiś czas temu ale nie miałam niestety czasu na pisanie , bo jak zachorowaliśmy 3 tygodnie temu tak dopiero wczoraj wróciliśmy z Bartusiem ze szpitala, ale najważniejsze że wszystko jest już ok, jesteśmy zdrowi i słonko świeci to będzie można zacząć normalnie funkcjonować.
teraz trochę o nas, jesteśmy normalną rodzinką ,mamy troje dzieci ,Bartuś cierpi na MPD,na szczęście rehabilitacja przynosi pożadane efekty i jest szansa że nawet będzie niedługo chodził, wierzę że tak będzie, bo po prostu nie może być inaczej. A poza tym jest bardzo pogodny i jakoś się trzymamy
pozdrawiam wszystkich serdecznie jeszcze raz i mam nadzieję, że będę tu częściej teraz bywać

Zaloguj się
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
agnieszka07
Użyszkodnik
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
O: witam wszystkim bardzo serdecznie 12 lat(a), 7 mies. temu Oklaski: 0
Dzień dobry, jestem studentką III roku fizjoterapii, piszę pracę licencjacką na temat skuteczności różnych metod usprawniania dzieci z mózgowym porażeniem dziecięcym.
Chciałabym prosić rodziców tych dzieci o wypełnienie ankiety, która jest mi potrzebna do napisania pracy licencjackiej.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc i z góry dziękuje Smile
Tu zamieszczam linki do ankiety. Składa się ona z dwóch części.
www.ankietka.pl/ankieta/80843/ankieta-po...habilitacji-cz1.html
www.ankietka.pl/ankieta/80847/ankieta-po...habilitacji-cz2.html

Zaloguj się
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Do góry
Pobierz nagłówki ostatnich postów.