Wtorek, 11 marca 2025. Imieniny: Konstantego, Ludosława, Rozyny Wyślij kartkę >>>
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Ogromna prośba o wypelnienie kwestionariusza.
(1 wejść) 1 Gość
Witamy na forum. Powiedz nam i naszym użytkownikom co Cię interesuje, co lubisz i dlaczego jesteś użytkownikiem. Witamy nowych użytkowników i mamy nadzieję, że będziesz aktywny w tym miejscu!
W dół
TEMAT: Ogromna prośba o wypelnienie kwestionariusza.
EwaKn
Użyszkodnik
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ogromna prośba o wypelnienie kwestionariusza. 9 lat(a), 11 mies. temu Oklaski: 0
Szanowni Państwo,

Prowadzę badania naukowe dotyczące sytuacji psychologicznej ojców dzieci z zespołem Downa.
Zwracam się z ogromną prośbą do ojców dzieci z zespołem Downa o wypełnienie za pomocą internetu inwentarza danych ogólnych oraz dwóch ankiet. Kwestionariusze te służą do oceny czynników psychologicznych, które wpływają na profil i nasilenie doświadczanego stresu oraz pomogą określić wskazane formy wsparcia.

Ankiety dostępne są pod następującym linkiem:
docs.google.com/forms/d/1skK7g70u27187Lv...r-nnZauzQ08/viewform

Mam bardzo dużą trudność ze znalezieniem ojców chętnych do udziału w badaniu, więc byłabym wdzięczna za każdą pomoc.
Zbiorczymi wynikami z chęcią podzielę się z każdą osobą biorącą udział w badaniu, jak również z administratorami forum.

Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Z wyrazami szacunku

Ewa Knypińska

Zaloguj się
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Do góry
Pobierz nagłówki ostatnich postów.