Jestem Wojtek, rocznik 1984 - najlepszy do konsumpcji.
Mieszkam w Iławie - w województwie warmińsko-mazurskim - która jest bardzo chętnie odwiedzana przez turystów, szczególnie w sezonie wakacyjnym.
Cierpię na Porażenie Mózgowe (cztero-kończynowe) z bardzo głębokimi zaburzeniami mowy. Mimo to, mając chociażby na uwadze fakt rozwoju innowacyjnego zjawiska, jakim jest obecnie telepraca, chcę realizować się zawodowo zarówno w celu samorealizacji jak i osiągnięcia pełnej i satysfakcjonującej mnie niezależności finansowej do osiągnięcia czego przyda mi się, niewątpliwie, pełne wykształcenie wyższe, które zdobyłem 26 czerwca 2009 roku. Obecnie pracuję w formie telepracy.
Moja niepełnosprawność nie jest dla mnie większą przeszkodą w zdobywaniu wykształcenia jak i realizacji planów zawodowych.
Interesuję się polityką, prawem, funkcjonowaniem instytucji publicznych, społeczeństwa obywatelskiego i informacyjnego, podróżami oraz muzyką. Nie widzę powodu, aby ukrywać, iż jestem wielbicielem kobiecego piękna. Uwielbiam lato i spacery, jednak rzadko mam okazję na nich bywać.