I znowu niestety rzuca Pan nieprawdziwe stwierdzenia. Nie jesteśmy agencją pracy, nie prowadzimy takiej działalności. Podałem (o zgrozo) nazwę firmy wiec można było to sprawdzić.
Jeśli chce Pan zrozumieć czym są projekty innowacyjne i czym się zajmuje w tym projekcie z chęcią to Panu wyjaśnię. Jak i to co oznacza beneficjent środków unijnych. W prywatnej wiadomości, by nie być znowu oskarżonym o niecne działania.
Jak już wspomniałem nie będę korzystał z administrowanego przez Pana forum w celu informowania o możliwości staży czy innych naszych projektach. Informacje te są na wielu innych forach czy stronach urzędów pracy i całkiem dobrze docierają do kandydatów.
Ale szczerze mówiąc boli mnie rzucanie oskarżeń o pobieranie zysków czy reklamę firmy, bo jest to zwyczajnie nieprawdą.
Jako beneficjent środków unijnych nie możemy wygenerować zysku z projektu. Czerpanie z niego zysków byłoby niezgodne z prawem. I w tej roli nie różnimy się niczym od innych beneficjentów realizujących projekty EFS w tym fundacji i stowarzyszeń i taki jest po prostu status prawny tej sytuacji.
Co do reklamowania się podając nazwę firmy (bo nie naszą działalność komercyjną czy ofertę, jak mam nadzieje już wyjaśniłem)
Poniżej cytat z
www.funduszeeuropejskie.gov.pl/ZPFE/Strony/Zasady.aspx
"Wszystkie materiały informacyjne, promocyjne i szkoleniowe oraz dokumentacja dotycząca realizowanego projektu w zależności od wielkości, rodzaju i techniki wykonania powinny zostać oznaczone zgodnie z wariantem podstawowym lub minimalnym, precyzyjnie określonym w Strategii komunikacji Funduszy Europejskich. Pierwszy z nich stosowany jest dla dużych materiałów (np. tablice informacyjne, bannery, publikacje, prezentacje multimedialne, notatniki, informacje prasowe itp.).
Informacje na nich zawarte powinny zawierać wszystkie podstawowe dane dotyczące projektu, beneficjenta oraz współfinansowania z Funduszy Europejskich."
Proszę zwrócić uwagę na pogrubione zdanie. Informując o projekcie jaki realizujemy niezależnie kim jesteśmy należy podać nazwę projektu, informacje o finansowaniu ze środków unijnych oraz nazwę beneficjenta czyli tego kto realizuje projekt. Tak też uczyniłem.
Pozdrawiam