Agnieszko, moja Hania używa trzech różnych. W domu w trakcie zajęć rewalidacyjnych siedzi w Kucyku (taki drewniany, podobne ma Misiarz
www.misiarz.pl )ale ten nasz nie wiem jakiej jest firmy, dostaliśmy go od znajomych. Ma blat co jest istotne przy różnych terapiach i muszę przyznać, że pomimo niezbyt eleganckiego looku
Hania siedzi w nim dobrze, nie zsuwa się i jest w miarę stabilna. Mamy również krzesełko Special Tomato - przypodłogowe, znajdziesz go u nas na portalu w sekcji Sprzęt ułatwiający życie - Testujemy sprzęt, tam też opisałam wrażenia. W przedszkolu natomiast Hanka siedzi w krzesełku Gamma firmy Jenx, ale nie jest ono już produkowane, następcą jest Junior seat, znajdziesz go też u nas w dziale sprzętu - siedzenie. To krzesełko też jest bardzo dobre i co ważne ma regulowaną wysokość, oczywiście blat i dużo dodatkowych akcesoriów. Mankamentem Gammy jest ciężar i cena
Mamy go już kilka lat i sprawuje się bez zarzutów. Trudno tak doradzać, bo jak sama wiesz każde dziecko jest inne
Mam nadzieję, że trochę pomogłam.