|
Wózek spacerowy 13 lat(a), 11 mies. temu
|
Oklaski: 46
|
Emilko, my jesteśmy zadowoleni z Kimby, posiada pasy odwodzące nóżki i kamizelkę, ale Hania jest szczupła i drobna.Przejrzyj ofertę wózków na naszym portalu, znajdziesz tam i ten, o którym pisała Asia.Pozdrawiam.
|
|
|
Zaloguj się
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
|
|
O: Wózek spacerowy 13 lat(a), 8 mies. temu
|
Oklaski: 2
|
A my ostatnio zakupiliśmy (jeszcze nie otzrymaliśmy co prawda) ale decyzja podjęta już została, wózek z firmy scecial tomato,dużo dobrego czytałam o tej firmie i jej produktach na tym forum, konkretnie jogger, wózeczek naprawdę fajny i leciutki, zwinny, zresztą kupinony w firmie, którą polecała Kasia tj. ort-care, fajna obsługa i dobrze nam chłopak doradził( mam nadzieję, że będziemy bardzo zadowoleni z tego zakupu)
|
|
|
Zaloguj się
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
|
|
|
Oklaski: 3
|
Jeśli chodzi o produkty special tomato to się w pełni zgadzam są świetne. Z resztą w firmie o, której wspominasz też są wózki dziecięce Jogger Ja u nich brałem wózek dla siebie ale aktywny dla tetrusa i jestem zadowolony.
|
|
|
Zaloguj się
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/05/16 11:20 Przez pawell.
|
|
|
|
|
daria
Użyszkodnik
|
|
Oklaski: 1
|
Witajcie!My z naszym synkiem Alankiem jakiś czas temu też zakupiliśmy wózeczek Jogger w ort-care i muszę powiedzieć że jesteśmy zadowoleni,bardzo fachowa szybka i profesjonalna obsługa,prezętacje sprzętu w domu i stosunkowo krótki czas oczekiwania na sprzęt.Firma i sprzęt który ma w swojej ofercie naprawde godne polecenia
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 13 lat(a), 5 mies. temu
|
Oklaski: 11
|
Hej,dawno mnie nie było.My dalej jesteśmy bez wózka
Na ten którego potrzebujemy nas nie stac,a z poprzedniego Kacper już wyrósł
Niestety ten wózek Rogger nie nadaje się dla Kacpra-on jest całkiem leżącym dzieckiem a jak widzę ten ma szelki a my potrzebujemy kamizelkę...Jakby ktoś widział jakieś ciekawe wózki to proszę dajcie znać.
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 13 lat(a), 4 mies. temu
|
Oklaski: 30
|
sprawdż sobie wózek Ormesa Bug 4-5 Mobilex największy jaki jest , moja mała też jest leżącym dzieckiem i nam odpowiada a od producenta jest taniej i są rózne akcesoria. jakby co to daj znać.
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 13 lat(a), 1 Miesiąc temu
|
Oklaski: 7
|
hej, ja bym poleciła wózek Snappi Tendercare, który równiez mozna kupić w firmie OTRCARE, mój syn w takim jeździ i sprawdza się w 100%, tak jak piszą na swojej stronie wózek ten ma bardzo szeroki zakres regulacji, poczytajcie sami:
ortcare.pl/pages/manualne/dzieciece/dzieciecy12.html
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
Oklaski: 10
|
czytałam i rzeczywiście super rozwiązania posiadają te wózki.(też rozglądamy sie za wózeczkiem dla Dorotki, lecz nam jest potrzebny taki z dodatkowa stabilizacją główki bo jeszcze ma z tym problem)
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Hej czekamy na nasz wózek,nareszcie
Kupiliśmy Tom 5 Streeter z Mobilexu,koszt 13.000zł
Dziewczyny jak sie staracie o wózki,one są strasznie drogi.My dostaliśmy 4000zł z Polsatu,ale po czasie
Gdybym nie miała na subkoncie,to nie mielibyśmy na wózek,bo z własnej kieszeni to ns nie stać
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
aga44
Użyszkodnik
|
|
Oklaski: 0
|
zgadzam się moja siostra też kupiła ten wózek dla swojej córeczki w firmie ORT-CARE i jest niezmiernie zadowolona. Ma wózeczek ok. 2 miesięcy i sprawuje się super. Bardzo szybko otrzymała ten wózek (JOGGER),miała pokaz różnych wózków w domu i mogła sobie wybrać co jej odpowiada. Polecam
http://www.ortcare.pl/pages/manualne/dzieciece/dzieciecy17.html
|
|
|
Zaloguj się
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/10/27 12:18 Przez aga44.
|
|
|
|
|
|
Mamy wózek NARESZCIE:)
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 13 lat(a) temu
|
Oklaski: 7
|
Emilia3202, napisz jak się sprawuje Wasz wózek, był kosmicznie drogi
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 13 lat(a) temu
|
|
Super
Wioem że bardzo drogi,ale aluminiowy i lekki,Kacper nie jest wygięty , siedzi prosto:)
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
mama_blanki
Użyszkodnik
|
O: Wózek spacerowy 12 lat(a), 11 mies. temu
|
|
My własnie mamy zlecenie na wózek dla Malej, ze swojej spacerowki juz jej dyndaja nogi i trzeba cos wybrac. Mamy po synku kolezanki gemini ale to troche kląkier, swoje wazy i nie sklada sie tak hop siup. Zreszta Blanka dobrze siedzi i nie potrzebuje specjalnego stabilizowania tylko takiej wiekszej spacerowki na dluuugie nogi ;)A mama_blanki marzy o czyms lekkim, bo dzwiga ta Zabe na 4 pietro dzien w dzien, i wozio musi byc mozliwie najlzejszy Mamy na oku Umbrelle, jest lekki, i chyba dobry do auta i na smiganie po miescie, sklada sie jak typowa parasolka. W tym tygodniu maja nam go sprowadzic, bedziemy sie przymierzac, jak bedzie ok to bierzemy
I damy Wam znac czy Blanki porszak jest ok
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
mama_blanki
Użyszkodnik
|
O: Wózek spacerowy 12 lat(a), 7 mies. temu
|
|
Wkoncu zdecydowalismy sie na Maclarena Major Elite. Do auta, po tesco i miescie jest doskonaly:) Wiadomo, w góry takim sie nie pojedzie, ale jako wozio dla dziecka w miare chodzacego, na krotkie lub pol-dlugie przeloty jest rewelacyjny. Glupio to pewno zabrzmi, ale w starciu z Umbrella wygral u nas ten ze wzgledow estetycznych, jest naprawde piekny
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Hej ile kosztuje nowy Mclaren?
|
|
|
Zaloguj się
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/05/10 12:07 Przez Emilia3202.
|
|
|
|
|
mama_blanki
Użyszkodnik
|
|
|
Taki golas 1800 zl, a ze wszystkim ok 4 tysie. Ale jego waga - 7,5 kilo, latwosc skladania,zwrotnosc i wywazenie (bez uzycia sily praktycznie podjezdza pod krawezniki) sprawiaja, ze wg mnie warto
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Bardzo dziękuję za informacje
My mamy wózek,ale szukam takiego małego-parasolki zeby łatwiej wkładał sie do bagażnika w aucie.
Chyba narazie kupie golasa:)
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 12 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Wiadomo że im mniejszy wózek po złożeniu tym łatwiej go przetransportować, ale np. taki Pixi nie jest parasolką a składa się do bardzo małych rozmiarów.
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 12 lat(a), 3 mies. temu
|
Oklaski: 1
|
Wózki spacerowe special tomato to już lepsza klasa.
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 12 lat(a) temu
|
|
Witam jestem mamą dziewczynki która jest również dzieckiem leżącym chciałabym się zapytać jak sprawuje się wózek Ormesy Bug bo chcę go kupić dla córci, była już prezentacja wózka ale jestem też ciekawa opinii jakiś czas korzysta. obecnie mamy Kimbę2 córka waży 25kg a wzrost ok 134 cm i boję się że za rok dwa będzie za mała więc chcę coś większego. Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam!
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
My jesteśmy zadowoleni z Tom 5 Streeter z mobilex-u
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
|
|
Mieliśmy prezentacje z mobilexu i wycofali ten wózek proponowali natomiast ten Ormesy Bug i jestem ciekawa jak spisuje się w codziennym życiu
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Mieliśmy prezentacje z mobilexu i wycofali ten wózek proponowali natomiast ten Ormesy Bug i jestem ciekawa jak spisuje się w codziennym życiu
|
|
|
Zaloguj się
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/11/15 14:59 Przez mama Izuni.
|
|
|
|
|
|
A Kimbę patrzyłaś??Ona jest chyba do 40 kg
Ten Ormega Bug ma kiepskie koła przednie,mieliśmy podobne w poprzednim wózku- masakra.Ale jesśli wam odpowiada..Ale cana wysoka jak wszystko z mobilexu.A nie wiesz dlaczego Toma 5 wycofali??W sumie on jest robiony na zamówienie.
|
|
|
Zaloguj się
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/11/16 12:39 Przez Emilia3202.
|
|
|
|
|
|
|
|
Obecnie mamy Kimbę ale kupiłam ją kilka lat temu na allegro i już widać że czas jej się kończy ale jako wózek to jest bardzo dobra! Jest trochę niska więc nogi będą za jakiś czas mocno zwisać dlatego szukałam czegoś innego a podobnego do Kimby.
Wózek ten Bug widziałam tylko na prezentacji na koła nie zwróciłam uwagi bo po płaskim to wszystko dobrze pojedzie gorzej w terenie. Dlatego dzięki za podpowiedz. Przedstawiciel mobilexu powiedział że wycofali toma 5 że okazał się złym wózkiem i tyle informacji a i że ładnie wygląda a nie jest praktyczny ale prawdy od nich się i tak nie dowiesz! Jest jeszcze jeden wózek który mi polecono to Bingo Ewolution firmy Hoggi jest podobny do Kimby nie wiem jaka jest między nimi różnica jeżeli chodzi o parametry. Jeszcze będzie tak że kupię Kimbę sama nie wiem co zrobić. W poniedziałek przyjedzie do mnie doradca zobaczymy co on powie ale i tak najlepsza opinia jest od rodzica Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz!
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
Oklaski: 43
|
Hej miałam w domu prezentację Bingo i Stngreya jednocześnie , wybralismy stingreya. zawsze mozesz poprosic o prezentacje 2-ch wózkow do porównania , gdzie dziecko lepiej siedzi. Stingreya lub Bingo - nie pamietam projektował człowiek , który wczesniej projektował Kimbę .W Stingreyu masz regulacje siedziska -odchylasz siedzisko wraz z oparciem , dziecko ma zachowane kąty proste np ale jest odchylone do tyłu , gdy nie trzyma głowy.Sidzisko tez obracamy o 180 stop- to ma tylko Stingrey.
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Witam! i dzięki za odpowiedz
Decyzję o wózku muszę podjąć w tym tygodniu i zastanawiam się nad wózkiem Ormesy , bardzo podobał mi się wózek firmy Hoggi Swingbo- super wózek ale dla osób które mają bardzo duży duży bagażnik wymiary po złożeniu dł 80cm wys 60cm szer 60cm, jak posadziłam w nim Ize ts super siedziała i byłam nim zachwycona jest to wózek dla dzieci które ważą więcej niż 45 kg. Podaję link jakby ktoś chciał zobaczyć ten wózek www.hoggi.de/en/products/wheelchairs/swingbo-2.html
Mam jeszcze pytanie mama -babcia57 czy Stingrej byłby lepszy od Ormesy Bug?
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
Oklaski: 43
|
Nie pamiętam , czy ogladalismy Ormese , na pewno byla u nas Kimba , BIngo i Stingrey. Wika jest wiotka i nie trzyma głowy , Kimba odpadla , bo nie ma boczków i rece Wiki wisialy przy rurach , bardzo podobal sie nam Bingo ale ten sam problem co w Kimbie - brak boczków,no i siedziala lepiej w Stingreyu.U nas priorytetem bylo siedzenie Wiki i możliwośc połozenia jej na boczku do spania w czasie spaceru. Nasz przedstawiciel , który wczesniej takim dzieciom proponowal Bingo , teraz sprzedaje Stingreya. Stingrey tez ma swoje wady , nie ma chyba wózka w którym wszystki byloby super. Tu nie bardzo pasuje mi rączka , ma mało możliwości regulacji ,ale ma np pod spodem miejsce na tlen , w koszyku mieści sie ssak no i obracanie sidziska z dzieckiem jest super wygodne i przydatne. I jeszcze jedno bardzo wazne - nie pamietam jak jest w innych wózkach - mozliwośc regulacji całego siedziska , odchylenia go do tyłu -całego fotelika a nie tylko oparcia . Najlepiej jest porównywać 2 wózki - jest taka możliwośc jak sie upomnimy o nią. Serdecznie pozdrawiam
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Dziękuję za szybką odpowiedz:) Pozdrawiam!
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|