Wtorek, 11 marca 2025. Imieniny: Konstantego, Ludosława, Rozyny Wyślij kartkę >>>
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Potrzebny wózek inwalidzki - jaki wybrać
(1 wejść) 1 Gość
W dół
TEMAT: Potrzebny wózek inwalidzki - jaki wybrać
Magi85
Użyszkodnik
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Potrzebny wózek inwalidzki - jaki wybrać 11 lat(a), 8 mies. temu Oklaski: 0
Witam, Jakiś czas temu uległam wypadkowi i niestety jak to się mówi jestem skazana na wózek. Od pewnego czasu przegladam forum i czytam posty próbując podjąć decyzje jaki wózek mam wybrać . Na obecna chwilę poruszam sie zwykłym z wypożyczalni. Jestem osobą małą i drobną wiec raczej potrzebuje coś lekkiego. Z tego co można znależć w internecie i na forum widzę że możliwości jest sporo, ale znajomi namawiają mnie na wózek aktywny Quickie Live. Troszkę o nim poczytałam i widzę że ma sporo zalet , jest leciutki, na mocnej ramie z wytrzymałych rurek zwiekszających wytrzymałość, jest łatwy w transporcie, wiele opcji regulacji wiec łatwo go dopasować dla siebie, bardzo ładna przejrzysta konstrukcja dająca ciekawy efekt wizualny. Jestem kobieta więc wygląd też ma troche znaczenie. Widzę ze ma sporo zalet i chyba byłby ciekawym rozwiązaniem dla mnie , chyba że ktoś może polecic mi coś innego.

Zaloguj się
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Krzychu2262
Użyszkodnik
graphgraph
O: Potrzebny wózek inwalidzki - jaki wybrać 10 lat(a), 7 mies. temu Oklaski: 0
Duży wybór wózków mają w Warszawie na Bobrowieckiej 9. Ja mam teraz elektryczny, ale pamiętam jak kiedyś wybierałem zwykły, przyjechałem tam, przymierzyłem, wybrałem najwygodniejszy. To nie jest tak, że warto polecić Ci jakąś firmę. Musisz sama dopasować najwygodniejszy sprzęt dla siebie. Jesteś kobietą, więc na pewno powinno to być coś lekkiego żebyś szybko się nie męczyła.

Zaloguj się
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
mdh
Użyszkodnik
graphgraph
O: Potrzebny wózek inwalidzki - jaki wybrać 10 lat(a), 1 Miesiąc temu Oklaski: 0
Witamy,

z wózków aktywnych polecamy Active Sport marki Vitea Care, ze składaną, lekką ramą aluminiową i możliwością regulacji środka ciężkości. Wózek został swego czasu nagrodzony na targach rehabilitacyjnych. Z pewnością warto porównać oba modele.

Pozdrawiamy,
zespół mdh

Zaloguj się

Wprawiamy świat w ruch - www.mdh.pl
Do góry
Pobierz nagłówki ostatnich postów.