|
O: Wózek spacerowy 11 lat(a), 10 mies. temu
|
Oklaski: 0
|
Witam jestem Anna. Mam w rodzinie niepełnosprawne dziecko i szukam dla niego spacerówki możecie mi podpowiedzieć marki jakiś spacerówek....
|
|
|
Zaloguj się
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
|
|
|
Oklaski: 11
|
zależy od wieku ,wagi dzieciaczka
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
|
|
|
|
z tego co wiem to z 7kg waży ma tak 6-7 lat
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Maleństwo
Najlepszy jest wózek Otto Bock - Kimba,niestety my go nie mamy ponieważ nasz Bysiek ma 10 lat i waży 38 kg,więc Kimba jest dla niego za mała:)
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
|
|
a korzystałaś może z kimby na początku? ja przeglądałam wiele stron internetowych i znalazłam taki inter-med.net.pl/pages/manualne/dzieciece/dzieciecy9.html wydaje mi się w miare funkcjonalny i lekki a to dla mnie najważniejsze chyba że to tylko takie pozory może miałeś kiedyś lub obecnie posiadasz maclarena?
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Maclarena chcę obeznie kupic,lekki do auta,czekam na prezentacje.Maclaren to tylko parasolka,zależy o jaki wózek ci chodzi,najlepiej dobrac do dziecka,nie ma co na chybił trafił,lepiej przymierzyc,żeby dziecko w nim nie wisiało itp
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam!
Posiadam wózek Maklarena ale wszystko zależy dla jakiego dziecka ma być ten wózek , czy ma być tylko przewożone od czasu do czasu czy ma w nim stale siedzieć ? Jedyny plus Maklarena to taki że jest lekki , jako przewozówka jest ok ale tylko jako przewozówka i do tego ja używam przewożąc moją córcię.Pozdrawiam!
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaloguj się
|
|
Ostatnio zmieniany: 2013/02/07 23:07 Przez mama Izuni.
|
|
|
|
|
|
Hej ale tam nie ma wymiarów podanych wózka nie orientujeszsię?
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
|
Oklaski: 1
|
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
z tego co wiem to Adaś używa wózka dość często i bez niego nie daje sobie rady więc musi to być dość wygodny a zarazem lekki wózek tu z myślą o mamie
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 11 lat(a), 9 mies. temu
|
Oklaski: 10
|
my czekamy na zwrot refundacji za wózek dla dorotki. Wybraliśmy wózek Gemini I ze względu na funkcje podtrzymujące Małą w odpowiedniej pozycji i latwośc prowadzenia bo często jeżdze do Warszawy . Opinie też zebrałam niezłe więc polecam!
inter-med.net.pl/pages/manualne/dzieciece/dzieciecy4.html
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
Oklaski: 1
|
Proszę o podpowiedź.
Wpadłam na szaleńczy pomysł zakupu podstawy kimba cross dla Ali. w tym roku mija 3 lata od czasu kiedy staralismy się o refundacjęz nfz.
Więc mamy 1800 zł, na pcpr raczej nie mogę liczyć bo w maju już będą rozparcelowane pieniadze- a koszt 9,500 zł. Gdzie mogę udać się z prośbą odofinansowanie....kurcze droga ta inwestycja,ale jeśli ma nas uszczęśliwić.
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Powitac
Jezeli chodzi o wózek spacerowy dobrym i ciekawym rozwiazaniem jest wózek EIO. Bardzo fajna spacerowka , lekka i o niskiej wadze 10 kg ktora mozna porownac do kazdej klasycznej lekkiej parasolki no i wytrzymala a to wszystko dzieki owalnym aluminiowym profilom. Jest to spacerówka która ma maksymalne obciążenie aż do 40kg. Posiada kilkanaście wspaniałych funkcji jednym z nich jest bardzo wygodne siedzisko oraz pięciostopniowe pasy, które zabezpieczają nasze dziecko. Ważnym elementem jest tez rączka sterująca z funkcją regulacji duże skrętne koła z blokadą, tylne można łatwo zdemontować do transportu. na spacery w terenie niezaleznie od pogody mamy daszek prosty do demontazu. pisalas ze szukasz wozka na dluzszy okres wydaje mi sie to dore rozwiazanie miedzyinnymi wlasnie ze mozna wozic nawet dziecko o wadze 40 kg wiec to raczej rozwiazanie przyszlosciowe.
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 11 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Znowu ja
zastanawiam się nad wózkiem dla Byśka ,wózkiem aktywnym,czy ktoś takowy posiada i mógłby zaproponować jakiś ?
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
O: Wózek spacerowy 11 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Witam serdecznie
Obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania wózka dla mojego 13-letniego Kacperka.Kacperka jest szczupły,ale wysoki. Czy ktoś może zna dobry, stabilny wózek. Teraz mamy maclarena, ale to tak bardziej na krótkie wyjścia. Zupełnie nie polecam tej spacerówki nikomu, po nie całym roku użytkowania był już kilka razy naprawiana. Zastanawiam się nad Hoggi ZIP, przymierzałam już Kacperka do niego i chyba się na niego zdecydujemy.Jeśli ktoś ma ten wózek bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|
|
|
Zaloguj się
|
|
|
|